keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Hiihto- ja toimintalomani

Voi tylsyyttä... Olen taas kotiutunut kotighettooni, missä keittiön ikkunasta saa ihailla vastapäisen talon tiiliseinää. Vietin viikon Lahdessa samaan aikaan kun joillakin oli täällä päin Suomea hiihtoloma.

Ensin ihmisen mielestä positiivisia uutisia. Painoni lisääntyi loman aikana täsmälleen 100 grammaa. Viimeinen punnituslukema oli vielä aivan liian alhainen 3 488 g, mutta suunta on lupaavasti ylöspäin. Kiitos Minnalle, Terolle ja lapsille hyvästä hoidosta.

Ihminen oli ihmeissään kun olin lomalla syönyt tosi hyvin. Tein kiltisti kaikkea muutakin, mitä ei normaalisti kotona näe. Suostuin esimerkiksi käyttämään kristallihiekkaa. Matkalla Lahteen huusin vienosti kopasta alkumatkan, mutta loppureissun olin ihan hiljaa. Paluumatka olikin sitten normaalia urputusta omalle ihmiselle. Käyttäydyin muuten kuin herrasmies, mutta ainakin kerran ärjähtelin kissaneidon pois ruokakupilta ja vedin naamaani hänenkin ruokansa.

Mitä sitten tein Lahdessa? Juoduin vähän hoitelemaan toisten kollien hommia, jotka olivat tällä kertaa estyneitä toimimaan. Perillä minua odotti kaunis sininen Samba-neito, jolle alkuun vähän murisin. Tosin vajaan tunnin päästä olimme jo lemmentouhuissa. Kissaneito oli vähän ujompaa sorttia ja halusi hoidella nämä touhut sängyn alla. Mikäs siinä, sopi minulle. Touhuaminen oli varsin tiivistahtista. Kun neidolta loppui juoksu, loppui myös minulta kiinnostus, ja loput neljä päivää riekuttiin ympäri kämppää juosten ja painien.

Alkuun vähän arvellutti perheen 2 tiibetinspanielia, mutta lopuksi haistelin niitäkin nokasta. Hyppäsin myös raapimapuusta suoraan näiden keskelle, ja tein kähisemällä tilaa itselleni. Jossain vaiheessa joukkoon liittyi myös kolmas spanieli 5 kk ikäinen Romeo, joka oli eniten innoissaan kissojen jahtauksesta. Tosin ihminen yllätti minut ärsyttämästä tätä hauvaa. Juoksin suoraan päin ja hyppelin edessä, niin että saatiin taas jahti aikaiseksi. Tunnetusti olen myös lapsirakas, ja tämän perheen lapset olisivatkin halunneet pitää minut itsellään. Sen verran tuli taas kehrättyä ja puskettua. Yöt sain viettää mukavasti perheen pojan sängyssä yhdessä morsion kanssa.

Kaunis ja tyrmäävän viehkeä Samba-neito, kuva: Tero


3 kommenttia:

 1. Heeei, sä oot päässy tapaamaan tosi nättii tyttöä! Tuleeks susta taas isukki? Siistii.
  -Pena

  VastaaPoista
 2. Lemmenhommissa, senkin Roomeo ♥

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis kissa tuo Samba. Sen on hyvän ja rentouttavan loman merkki, kun kiloja (tai no tässä tapauksessa grammoja) tulee lisää.

  VastaaPoista