tiistai 23. helmikuuta 2016

Runopojan rasvaisempi tulevaisuus

Taukoa pitelee blogissa. Olen juuri nyt suorittamassa erästä tehtävää Salpausselällä, en kuitenkaan hiihdä. Ei kuulu näet ghettouskottavien kollien hommiin. Salaliitoilla on joskus hyvätkin puolensa.

Ihmistä hävetti pistää minut vieraan sedän matkaan. Olin näet niin laihassa kunnossa. Vähän yli 3,8 kilon painosta on tultu liki 500 grammaa alaspäin. Tuossa 3,8 kilon kunnossakin olin hyvin hoikka poika. Saimme myös tuomarilta jo edellisessä näyttelyssä noottia asiasta, ja Lahdessa viime kuussa sitä tuli vielä enemmän. Emäntä huutaa nykyään välillä kauhuissaan kun hyppään syliin ja köyristän selkää, olen kuulemma anorektinen.

Syynä ei kuitenkaan voi olla yleinen kolleillu, koska en ole edes laulanut viimeisen parin kuukauden aikana. Lisäksi olen taas intoutunut leikkimään melkein kuin pentu viimeisen kuukauden aikana. Palaan pian kotiin ja silloin kuulemma alkaa armoton rasvasyöttökuuri proteiineilla höystettynä. Tai oikeastaan se alkoi jo viikko sitten. Kermaakin olen suostunut nirpimään lähes ruokalusikallisen päivässä.
Kerran koitin nyysiä kermavaahtoa ihmisen pullan välistä, mutta kun sain sitä vaahtoa lautaselle ei enää kelvannutkaan.

Tässä on nyt liittenä kuva ihanalta viime kesältä, jolloin olin normaalipainoinen. Uusia kuvia ei kehtaa tähän laittaa, koska näytän silakalta.


9 kommenttia:

 1. Vai silakalta :D Mä kyllä uskon, että sä olet komea silakkanakin, mutta olisi se kyllä hyvä jos vähän edes suostuisit syömään enemmän!

  VastaaPoista
 2. Meillä oli täällä ihan samat tunnelmat Hugon painon suhteen, kun sitä ei oltu vielä kastroitu. Hugo oli kunnon parilakylki ja selkärankakin tuntui inhottavasti. Pääkin näytti normaalia pyöreämmältä, ihan kuin olisi ollut pallo tiku päässä. :'D Nyt kun kastroinnista on noin kuukausi, niin Hugo on saanut noin 200grammaa takaisin ja on todella hyvässä kunnossa! Hugo on kuitenkin aika pieni urokseksi, se painaa nyt 3,4kg (samoin muuten myös Viktor).. Ja sanoisin ettei se tarvitse enää kovinkaan paljoa lisää massaa saada, ehkä maksimissaan 100g voi olla vielä hyväksyttävä.

  Muakin hävetti Hugon astutusreissut kun poika oli niin laiha, mutta ei se ihmisen vika oo, jos kissa ei vaan syö tai jos se energia ei vaan tartu luiden peitteeksi.. Älä siis huoli, ja kyllä se paino tulee takaisin kun pallit lähtee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Hugon uusista kuvistakin näkyy, että hyvin voidaan

   Poista
 3. Mulla on ihan päinvastanen ongelma. Ihminen on laittanut mut dieettikidutukselle, enkä saa ku toooosi vähän ruokaa päivässä. Uhkailee, että vielä vähemmän pitäs saada kun ei paino kuulemma putoo tarpeeks. En kyllä ala mitään jos vielä annos pienenee, nytkin pitää koko ajan huutaa jääkaapilla kun on kauhee nälkä. Eikä siitä huudosta oo mitään hyötyä, ruokaa tulee vaan silloin ku ihminen sanoo, että on ruoka-aika. Kannattaa siis syödä kunnolla niin kauan kun on sapuskaa tarjolla!
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisen mielestä sinulla on juuri sopivasti kokoa ja massaa

   Poista
 4. Tirsk. No silakka-manista tulee sitte varsinainen "kermaperse". Tsemppiä lihotukseen. Meillä isot kissat vihreenä kateudesta, nekin joutuu NIIIIIN laihkkarille, kun pennut lähtee. On nimittäin "pari kertaa" käyty penturaksuilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on taas siirrytty takaisin penturaksuihin, josko lihoaisi niillä edes vähän

   Poista
  2. Sibsukoille suositellaan penturuokia aina kaksivuotiaaksi, ellei kissa ala pulskistumaan liikaa. Mutta johan teidänkin Viggo täyttää kaksi kesällä, eikö?

   Poista