maanantai 2. huhtikuuta 2018

Kollirollin kuivatartunta

Toimivan kollin kanssa on aika vaikea välttyä aiheelta nimeltä
Jos ei palvelu pelaa, alkaa hajusuunnittelu
 kollirolli. Palvelija kutsuu kollinpissan tymäkkää tuoksua kollirolliksi. Anteeksi vaan hoitotäti, että muutama tippa tätä tuotetta kylpyhuoneessasi muhineena aiheutti melkein tajunnanmenetyksen.

Meillä oli kissanhiekka päässyt vähän vanhaksi, joten pari päivää sitten siivottiin vessa ja laatikkoni. Ihmisestä on nyt mahtavaa, kun missään ei nyt leiju oudon pistävä haju, vaan suloinen havupuun tuoksu.

Eräänä lauantaina ihminen lähti kaupasta hakemaan suurehkoa ostamaansa tavaraa. Lähtiessä oli vähän haistellut itseään ikään kuin tuoksahtaisi jossain taas. Tuli sitten siihen tulokseen, että väärä hälytys. Kaupassa oli taas tullut sama tuntemus. Kotiin palattua karmea totuus paljastui kun otti takkinsa pois: kyllä takin niskaosa sisältä ja oma villapaitansa tuoksahtivat kevyesti. Villapaita oli ollut keittiön korituolissa, jossa minä aina välillä nukun. Paita ei ollut päälle vedettäessä niskasta tippaakaan kostea.


MOT: kollirollin tuoksu leviää myös kuivatartuntana. Enää ei tarvitse ihmetellä, miksi ranteensa haisevat välillä sen jälkeen kun olen pötkötellyt olkapäällä, vaikka takalisto oli taatusti kuiva.


Palvelijan syli on ehdoton paikka lekotteluun

4 kommenttia:

 1. Meidän ihminen sanoo, että sillä ei oo yhtään ikävä niitä haisevia aikoja. Ei tajua, että se ylväs kollin tuoksu on se, joka tuo neidot lähelle.
  -Pena

  Sinä oot Viggo ihan äärettömän söpö tuossa sylikuvassa! Lähetän täältä etänä halipusurapsutukset.
  -ihminen

  VastaaPoista
 2. Haa, kuulostaa hyvältä keinolta. Oispa meilläkin vielä jäljellä tuollainen kollirollitaito, jolla vois tehokkaammin kouluttaa ihmisiä paremmiksi palvelijoiksi.

  T: Roope ja Ilmo

  VastaaPoista
 3. Rauhan ja sovun säilymiseksi kotona ihmisen mielestä on hyvä, ettei tuota löyhkää juuri esiinny. Löyhkäämättömyydessä parasta on kun säästyy ylimääräisiltä pesuilta.

  VastaaPoista