sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Pakkasen puremaa



Hyytävien pakkaskelien myötä nähtiin Patterilepakon paluu. Minulta kuluu kohtuullisesti aikaa patterin päällä leputteluun ja nukkumiseen joko osa tassuista tukena tasolla tai sitten kaikki jäsenet ilmassa roikkumassa. Paleleva kollin massu tarvitsee lämpöä.

Minut on tilattu maille hiirestyshommiin, mutta haaveeksi on jäänyt. Jäätyisin kuulemma liikaa matkalla. Ihmisen tekemä villainen liivini on salaperäisesti kadonnut, eikä kuulemma ilman lisävaatetta voi nyt ulos mennä. Toivon oikeasti sen mauttomuuden pysyvän kadoksissa ikuisesti. Ei täytä sapeur-vaatteen vaatimuksia.


Ihmisen mielestä ruokarintamalla menee nyt taas paremmin. Sain ravinnoksi Nutri Plus -lisäravinnetta, ja sen myötä on alkanut muukin ruoka maistua vähän enemmän. Ihmiselle oli yllätys,  että nuolen tämän tahnan suoraan lusikasta.

Onneksi aurinko sentään paistelee välillä sisälle asti.
Silloin nautin täysillä ihanasta lämmöstä ja ehkä kesäkin vielä joskus nähdään. Onneksi takasta saa lisälämpöä, jos pakkanen vielä oikein julmaksi äityy.





Pitäiskö muka poseerata, älä unta näe!

2 kommenttia:

  1. Lumihankeen vaan, niin sit toi patteri tuntuu vieläki lämpimämmältä!
    Hassuja noi ihmiset, teillä käsketään syömään enemmän, ja täällä vahdataan, ettei vaan saa syötyä yhtään ylimääräistä. Ei ne oo ikinä tyytyväisiä.

    VastaaPoista
  2. Hahaa, jännä juttu, että villaliivi on mystisesti kadonnut :D Jospa se aurinko hiljalleen alkaisi lämmittää sitäkin pallonpuoliskoa :)

    VastaaPoista