torstai 1. syyskuuta 2016

Katoilevia tavaroita


Ihmisellä on ongelma.Kämpästä on salaperäisesti kadonnut erilaisia tavaroita. Tiskialtaan viimeinen toimiva tulppa on ollut kadoksissa nyt kolmisen viikkoa, eikä sitä ole kiivaasta etsinnästä huolimatta löytynyt. Sukat tuppaavat häviämään erityisen usein. Niitä tosin sitten löytyy mm. eteisestä ja sängystä. Olen jostain syystä taas saanut asiasta syyt niskoilleni. Törpön mukaan kukaan muu kuin minä ei kuljettaisi kylpyhuoneen altaan tulppaa eteisen välioven taakse. Olisi tyytyväinen kun löytyi.

Painavampaa asiaa: viimeinen vaakalukema näytti 4 250 grammaa. Alan olla äijämitoissa.4 kommenttia:

 1. Hih, meillä on jo pitkään kaikki irtotavara piilotettu pois kissojen ulottuvilta. Nuo tulpatkin on siellä tiskikaapissa, niin eivät katoile.
  Sä oot ihan hyvän kokonen jo. Kunnon äijä.

  VastaaPoista
 2. Tosi epäreilua heti syyttää kissoja! Paljon todennäköisempi selitys on kotitonttu tai jonkinlainen poltergeist-ilmiö. T: totaalisen viattomat somput ry

  VastaaPoista
 3. No ethän se sinä ole! Se on Se tai Ne, joita monessa kissablogissa on esiintynyt. Ne tulevat yön pimeydessä tekemään tihutöitä ja me kissat saadaan syyt päällemme. Niin väärin! t. S&O

  VastaaPoista
 4. Todennäköisesti se kylpyhuoneen altaan tulppa on vaan ollut ihan väärässä paikassa ja sen vuoksi pitänyt kantaa eteiseen, jotta henkilökunta huomaisi laittaa sen takaisin oikealle paikalleen.

  Aikamoiset muskelit olet kyllä jo ehtinyt kasvattaa!

  VastaaPoista