torstai 23. kesäkuuta 2016

Palloilua ja lapsosia

Päivitykset ovat jääneet vähille. Ihminen on ollut nyt paljon kotona ja tulee kotiin normaalia aikaisemmin. Periaatteessa hyvä, mutta sitten se on vääntänyt töllön päälle ja rojahtunut sohvalle, jossa onkin sitten viihtynyt seuraavan vuorokauden puolelle. Mustakin on kiva löhötä sohvalla vieressä, mutta 15.30 alkava laiskottelu, joka kestää tollaset 10 tuntia on vähän liikaa. Saan kyllä rapsutuksia ja katson itsekin vähän aikaa pallon perässä kirmailevia miehiä, mutta välillä menee hermo ja kannan itse leluja ihmiselle heitettäväksi.

Sitten minulle vielä annettiin uusi lempparinimi: pikku Pogba. Siellä on kuulemma joku hemmo, joka kaivaa pitkillä ja joustavilla jaloillaan pallon paikasta kuin paikasta ja omaa niin vikkelät jalat, ettei pysty sanomaan montako jalkaa vilistää alla. Vähän kuin mustekala. Ihminen väittää sen täsmäävään myös hyvin minuun.

Läskitysprojektini etenee myös lupaavampaan suuntaan. Strateginen  painoni oli viimeksi 3 628 grammaa. Tässä on yli 100 gramman lisäys edellisen viikon punnituslukemaan. Implantin rauhoittava vaikutus alkoi näkyä vasta 16 vrk kuluttua sen otosta. Ruokahalu on lisääntynyt jonkun verran, mutten edelleenkään ole mikään superimuri. Tällä hetkellä mennään liha- ja penturuokavaliolla. Ihminen yritti tarjota taas kanaa, joka oli sotkettu fisuun, mutta en tietenkään suostu moista moskaa syömään! Luultavasti implantin ja sitä seuranneen ruokahaluttomuuden takia turkkini meni myös huonoon kuntoon. Nyt karvapeite on alkanut saada kiiltoaan takaisiin.


Pennut 3-viikkoisina, kuva: Tero ja Minna
Ihminen kävi ystävänsä kanssa Lahdessa katsastamassa jälkikasvua. Minä en taaskaan päässyt mukaan, koska pentujeni emo kuulemma voisi repiä isukin kappaleiksi. Mikä vääryys. Pitäisikö valittaa Euroopan kissojen oikeuksien tuomioistuimeen.

Pennut olivat ylisulosia pieniä energiapakkauksia. Erityisesti sinisellä tytöllä riitti virtaa. Pennuilla oli hieno iso leikkikehä. Samba-emo oli vieraille oikein ystävällinen. Kuvia ei yritetty vakavissan ottaa, vaan päätettiin keskittyä ihanien lämpien pikkuisten karvakasojen paijaamiseen. Ihminen sai mukaansa hienon lahjan, josta enemmän kun saadaan kuvattua.

1 kommentti:

  1. Voi miten söpöt pennut! Tekee mieli antaa halipusurapsut.
    Kiva kuulla, että implantti on lähtenyt toimimaan, ja painokin kohoaa. Sen verran kannattaa syödä, että paino on just sopiva, ei yhtään enempää, sen ylimääräisen hävittäminen kun on melko mahdotonta.
    -ihminen

    VastaaPoista