maanantai 3. elokuuta 2015

Nolouden huipentuma


Ensiksi ilmoitan olevani kovasti närkästynyt ihmisen laiskuudesta. Tällä on pelkkää lomaa, mutta ei muka ehdi päivittelemään kuulumisiani. Patalaiska ihminen. Kaikkea pientä mukavaa on tapahtunut: metsästämistä ja merkkailua harjoitellaan. Tässä kuitenkin päivitys eilisen tapahtumista.

Paavon ihminen toi mukanaan kerrassan mauttoman erittäin epämiehekkään kapistuksen. Kesän kylmyyden takia se vielä puettiin niskaani. Pahinta oli julkinen näyttäytyminen kyseisessä vermeessä.

Rapsuttakaa edes mahaa
Pellolla
Kovat kollit eivät moisia käytä? Pahinta oli, että tämä vielä tuoksui Peto-Paavolle. Naapurin Tessa-dobermanniakin vilkuiltiin pelottomasti tämä päällä. Aluksi kude aiheutti pietä halvausta, mutta lopuksi käveltiin kuitenkin tämä päällä. Tyttöjen mielestä suloinen, mutta pahinta asiassa on, että minulle on valmisteilla samanlainen. Kauhistuksen kanahäkki. Kuvat sekundaa kännylaatua.


Niin siitä merkkailusta. Emäntä osti kaupasta sellaisen "tuhoaa merkkailun hajut ja estää kissaa merkkaamasta uudestaan" -putellin. Tällä minua sitten uhkailtiin suihkaisemalla sitä ilmaan, että "jos hajustat vielä huonetta täältä pesee" -tyyliin. Inhosin tuota karmeaa hajua ja pulloa juoksin pakoon. Minä en siis ole merkkailut sisälle lainkaan. Se yksi kerta oli puhdas protesti reviirini loukkausta kohtaan. Ulkoa olen kymmenisen kertaa suihkuttanut suorilla jaloin seisten kunnon kaaren, noin 40 senttiä pitkä komea suihku suoraan kuuseen ja pallotuijan. Tai no, muutaman kerran nostin toista takatassua koiramaiseen tyyliin. Lisäksi huomautan kyseessä olleen aina samat kaksi puuta. Mielestäni siis tuo pullolla uhkailu on täysin aiheetonta. Varsinkin kun nyt viikon ajan en  ole merkannut edes noita puita. Olen liruttanut ulos normaalisti takapää maassa

Huomio poskiin
2 kommenttia:

 1. Hihihi, sä oot niin söpö tossa paidassa! Ihana. :D Penallekki pitää tollanen hommata... Mut kerroppa Viggo, miten sä pysyt noin hoikkana?
  -Penan ihminen

  Siis täh! Ne on laittanu sulle vaatteet päälle? No way, mä en muuten ikinä suostu tollaseen kidutukseen! Saat kaiken myötätuntoni.
  Kerros vähän lisää siitä merkkailusta, onko siitä jotain hyötyä? Ihminen sanoo, että on hyvä juttu, etten oo sellasta keksiny harrastaa, mutta kuulostaa jotenki kauheen kivalta...
  -Pena

  VastaaPoista
 2. Kait tää ruipeluus on osin geeneissä ja ruokakupilla nirsoilun syytä. Ihmisestä ei ollut mukavaa kun dobermanni Tessan isäntä: "onko toi joku kääpiökissarotu?" Ja vielä kun vieraat ottavat minut syliin on pariin otteeseen kuultu "puolet Massimosta" Massimo oli iso ja komea ja vähän ylipainoinen abykastraatti. Ihannepaino 5,3 kg mutta ihmisellä vähän yli 6 kg, mummon hoitoperiodin jälkeen pahimmillaan n. 7kg. Kovasti lsiää massaa minullekin kaipailee. Eivät uskalal pistää vaakaan masentumisen pelossa.

  Kai oma piha pitää merkitä, että pysyvät muut kollit poissa


  VastaaPoista