tiistai 14. heinäkuuta 2015

Haisuhemmo

Taas tuli puuhasteltua viikko sitten mailla. Sain uuden lempinimen, joka löytyy otsikosta. Kielsin käyttämästä moista, koska ehdottomasti en ole syyllistynyt mihinkään mistä minua syytetään. Olen täysin viaton pieni ja hentoinen kolli. Hemmo nimitys poistuu kuulemma vasta jos käyttäydyn vastedes kunnolla.

Ihmisten mukaan peurastudiosta tuli aikamoinen kissanpissanhaju. Kysessä on huone, jossa tapaan katsella puutarhassa liikkuvaa peuraa, ja jossa Peto-Paavon ihmiset yöpyvät. Sängyn peittoja olikin myllätty ja lemu melkoinen. Jättikokoisesta höyhenpeitteestä löytyi kaksi isoa keltaista läikkää. Lisääksi yksi koristetyyny oli hajustettu. Syyttävät minun yrittäneen peittää toisten kissojen tuoksuja muka pissimällä. Emäntä oli erittäin kypsää kalkkunaa kun kaupunkiin menon sijasta saikin ryhtyä pyykkäämään.Sain toistaiseksi porttikiellon tuohon huoneeseen.1 kommentti:

  1. Noi ihmiset on siis ihan outoja, jos nyt vähän pitää huolta omasta reviiristään ni heti ollaan siivomassa ja pyykkäämässä.
    Peurastudio kuulostaa mielenkiintoiselta.
    -Pena

    VastaaPoista