lauantai 31. elokuuta 2019

Ihmisapina kyläilee


Peto-Paavo terassituolissaan

Ihminen jätti mut kotiin kyläillessään Peto-Paavon ja Kikin uudessa kämpässä. Nämä kaksi ovat siis somalikissoja, johon minäkin olen saanut tutustua aiemmin. Uusi kämppä on suhteellinen käsite, ovat asuneet siellä jo vuoden. Asuntokin on vuoden ikäinen jo.

Kissoilla on siellä 2 kerrosta ja mukava lasitettu pihaterassi, jossa tykkäävät oleskella.

Äiti Kiki ei ollut kovin innostunut kuvaamisesta. Paavo sen sijaan tunki itseään ja nenäänsä aktiivisesti kännyyn kiinni. Ota siinä sitten kuvia. Seurustellakin pitäisi ihmisten kesken.







Katoa sen kännyn kanssa






Paavo on muutenkin heti tunkemassa vieraiden ihmisten tykö. Fiksuna ja viisaampana Kiki-äiti tarkkailee tilannetta ensin taustalla. Mutta sitten haistellaankin ensin perusteellisesti vieraan kassit ja kengät ja viimeiseksi itse vieras. Kämppä oli kuulemma oikein moderni ja viihtyisä. Ihminen nappasi Paavon syliin ja vähän kuulemma siinä ensin pyristeli, mutta on kuulemma todella paljon helpompi pidellä paikoillaan kuin eräs superluikero, jolla varmaan tarkoittaa minua.

Molemmilla kissoilla on ihmisen mukaan todella hienot villapöksyt ja kaulurit.



Ainoa äiti ja lapsi -kuva

Kuva kesäterassilta



Kesällä tuli eteen kaikenlaista, tämä nimi oli huippu, Peto-Paavolla on oma katu, missä viipyy Viggon valtatie?




















2 kommenttia:

  1. Äiti ja veli <3 <3 <3 <3 Me laitettiin juuri video blogiin, jossa taitaa Paavokin vilahtaa ja Kiki nyt ainakin. Paavo ja Ilmo olivat pienenä tosi samannäköiset, ja näköjään heissä on vieläkin paljon samaa.

    VastaaPoista
  2. Such beautiful photos that you shared. We loved the summer terrace and the mother and child picture. Thanks for the post. Have a wonderful upcoming weekend.
    World of Animals

    VastaaPoista