lauantai 26. toukokuuta 2018

Kukkakypsytys ja laihuusdiagnoosi II

Kesä on viimeinkin saapunut tänne ja olen saanut nauttia kunnolla
auringosta. Tässä välillä koettiin ihmisen pettymykseksi romanttisten treffieni peruuntuminen. Minulle oli jo tilattu aika hännänalusen uudelleenmuotoiluun, mutta  ihmisen piti perua jonkun työjutun takia, ja sitten oli vaikeaa saada uusi aika tutulle lääkärille. Mentiin sitten terveystarkastukseen vähän halvemalle asemalle. Noottiahan sieltä taas tuli:  diagnoosi laihuus, painoa tarkalleen 3 575 grammaa. Painon pitäisi olla reippaasti yli 4 kiloa. Kolmisen viikkoa sitten oli vielä aika hyvässä painossa. Kun meikäläisellä alkaa syömättömyysputki, niin sitten mennään alaspäin ja huimaa vauhtia. Syömättömyyteen liittyy lisääntynyt levottomuus ns. kolleillu. Lääkäristä saatiin mukaan ruokahalua lisäävän lääkkeen resepti. Sen jälkeen asiat menivätkin sitten poskelleen apteekin kanssa. Ei siitä nyt enempää kuin, että ihminen pakotettiin ostamaan 100 kappaleen lääkepakkaus, vaikka resepti oli vain 20 tabletille. Uudestaan ei tähän apteekkiin tule menemään.


Ihminen kävi pikaisesti Ylöjärven näyttelyssä. Siellä oli lukuisia komeita kissoja, joista eräät ottivat näyttelyt erittäin rennosti. Kuvassa poikani Wigi, mutta voisi olla yhtä hyvin oma nuoruuskuva.


Loppuviikonloppu meni muuten hyvin, mutta en ihan ymmärtänyt miksi minut oli pakotettava poseeraamaan joidenkin typerien kukkien joukkoon. Vihaan poseraamista, ja se näkyy kuvissa. 


Tässä on vähän kollinposkien mallia nuoremmille kujakateille 
Kuvataanko tässä kollia vai omenankukkia, päättäkää jo
2 kommenttia:

  1. Heh, taisi viimeisessä kuvassa jo vähän kissan kärsivällisyys olla koetuksella. Eka kuva omenapuusta ja kissasta on kyllä tosi upea!

    VastaaPoista
  2. Kyllä voisit ihan hyvin poseerata, oot niin komea poika. Ja niin on poikasikin tosi komea!
    Nämä painoasiat on kyllä hankalia, toivottavasti se tuosta jossakin vaiheessa tasaantuu, viimeistään sitten, kun on se hännän alunen muuttanut muotoaan.
    -ihminen

    VastaaPoista