keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Marraskuun jupinaa


Tämä ei ole ihmisen mielestä kaikkein inspiroivin vuodenaika.
Kesä takaisin ja sassiin
En itsekään ole ihastunut lyhentyneisiin ulkoiluhetkiin. Lumi oli todella inhan tuntuista. Ravistelen aina tassuistani sitä pois kun joudun kävelemään lumisessa maassa. Kylmyys ei nappaa tätä kotileijonaa.

Hyvä tässä marraskuun pimeydessä on se, että nyt vedellään ihmisen kanssa normaalia enemmän päikkäreitä yhdessä päiväpeiton alla,  Sitten tulee iso mutta. Joku käyttää usein osan yhteisestä ajastamme typerästi hymyillen joidenkin videoiden katselemiseen. On kuulemma normaali marras-joulukuuangstin lievennyskeino. Hetkinen, musiikkia ja muotia pahoinpitelevä Günther-setä muka hauska? Ja sitten se vielä kehtaa ängetä allaolevan linkin kissablogiini. Asiaa lieventää, että tämä on omistettu tutulle ja kivalle A tädille.

https://www.youtube.com/watch?v=RLaTYRBJmE8


Armando Turokin näyttelyssä

Palvelija kävi viime lauantaina nopeasti kääntymässä Turokin näyttelyssä. Siellä oli komea poikani Armando, joka käyttäytyy näyttelyissä todella esimerkillisesti ja rennosti. Saan olla ylpeä näin hyvästä jälkikasvusta. Minut raahattiin näyttelyyn sunnuntaina. Motiivina oli saada hyvät studiokuvat. Ihan putkeen ei tuo keikka mennyt. Siitä lisää myöhemmin.

Elämään saa kuulemma lisää sisältöä ja maailma paranee Güntherin neljällä käskyllä: Champagne, Love, Sex and Respect. Juups, rakkautta ja kunnioitusta kaikille minultakin.

1 kommentti:

  1. Meidän ihminen sano, että sä olit tosi komeena siellä näyttäytymisessä. Ja se sun poika oli kuulemma joku lutunen, me ei oikein hoksattu mikä se sellanen lutunen on, mutta sössötyksestä päätellen jotain imelää. Päiväunet ihmisen kanssa peiton alla on ihan parasta ajanvietettä!
    -P&P

    VastaaPoista