torstai 7. tammikuuta 2016

Lomapäivitys

Meillä on lomailtu oikein urakalla. Olen päässyt nauttimaan harvinaisen paljon yhteispäikkäreistä ihmisen päiväpeiton alla. Jouluna keksin kytätä öisin lomapaikan roskakaapin edessä hiiriä. Yhtään en saanut kiinni, mutta joka yö istuin häntä tarmokkaasti heiluen rapisevan roskakaapin edessä. Eivät tainneet uskaltaa tulla kaapista ulos.

Ihminen kävi Tampereella katsomassa lapsukaisia joulukuun lopulla. Kuviakin yritti ottaa, mutta onnistuminen oli pahasti hakusessa. Sen verran kovia olivat menemään nämä pikkuiset, että kuvat sai unohtaa. Vain törpöt yrittävät kuvata pentuja kännykällä. Ihminen ei tajua miten Marraskuun muruset ovat saaneet näistä vauhtihemmoista niin hienoja kuvia! Kaikki kuvat alla ovat Pirkko Vanhamäen ottamia samalta reissulta.

Vieterihiiri on hittilelu, mitä nyt välillä juututtiin vieterin sisään


Toisaalta parempi keskittyä jalkaa jyrsiviin palleroihin, joiden hennot kalanhampaat oikeastaan kutittivat. Äiti Bea oli vähän suojelevalla tuulella ja vieraat saivat osakseen pari kähähdystä.Ihminen ystävineen oli suunnitellut katsovansa samalla päivän reissulla muutaman Nääsvillen nähtävyyden, mutta ehtivät vain Kissakahvilaan. Sen verran ihania olivat nämä sylissä mönkivät pikkuiset, joista yksi sammui välillä syliin, ettei millään malttanut lähteä ajoissa.  Kissakahvilakin oli hieno paikka kunnon tarjoiluineen.

Termiitit olivat joululomalla äitinsä ja ihmistensä kanssa liikenteessä ja hurmasivat ihmisiä sekä länsi- että etelärannikolla. Kaikki ovat löytäneet jo oman kodin, yksi lähtee Sveitsiin asti. Pentujen viralliset nimet ovat Silkkihienon Wendetta Rouge, Wadi Rum, Wesper Renault ja Wigilia Rickey.

Seuraava päivitys saattaa olla nykyään niin muodissa oleva uhrautumisblogi, koska minä Viggo ensimmäinen, Juutinmaan kuningas (lähes ainakin) , olen joutunut sivuosaan omassa blogissani. Koitan leppyä, joten saa nähdä.


4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania pentuja! Vai ihan kaukomaille asti lähtee yksi lapsista. Varmasti haikeaa.
  Voi Viggo, kyllä sä varmaan palaat taas pääosiin kunhan pentuset lähtee maailmalle. :D

  VastaaPoista
 2. Mäkin tein joskus sen virheen kun menin Cocoa katsomaan että otin van kännykän mukaan ja kuvat oli yhtä suttua, onneksi lisäsalama kamerassa auttaa näissä tilanteissa valtavasti! ;) Ihanat pennut, pakko päästä näitä taas katsomaan tässä joku päivä, onneksi ovat vain parin metrin päässä! <3

  VastaaPoista
 3. Voi hyvänen aika kuinka söpöjä! Hienot nimet on näilläkin!

  VastaaPoista
 4. Juututtiin vieterin sisään, hih! Nämä ovat kyllä äärimmäisen söpöja höpönassuja :)

  VastaaPoista