maanantai 12. lokakuuta 2015

Syyshaikeus


Hämähäkiltä näyttävä kissa
Nyt on sitten tullut tosi kylmä, eikä ulkoilukaan ole yhtä kivaa kuin ennen. Mihin ovat kaikki saalisrastaani kadonneet, entä sammakot? Auttelin ihmisiä vähän lehtien haravoinnissa, eikä hyvältä tunnu tämä touhu. Ihmisten mukaan vain sähelsin. Keleistä johtuen joudun nyt pitämään myös leopardi-lepakkopukua. Se on niin jäykkä, että minun pitää vähän tuuletella kainalokarvoja l. kävellä etutassut jäykästi harallaan. Ihmisistä oli hauskan näköistä.

Ihmisten mielestä minulla on mahdollisesti rakkaushuolia. En pääse Beaa tapaamaan. Lisäksi ruokahaluni on vähentynyt liikaa. En ole ennenkään ollut mikään syömäsankari, ja melko vaatimattomasta 3,8 kilon painosta on tultu ihan liikaa alaspäin. Minua ei nyt uskalleta laittaa vaakaan ollenkaan. Laihtuminen saattaa johtua kollien normaalista hormonitoiminnasta.

Sitten ihmiset vielä kehtasivat nimittää allaolevaa kulkupeliä uudeksi Bat-mobiilikseni. Tämänkö kanssa pitäisi lähteä uudelle kosioreissulle? Ei käy.

4 kommenttia:

 1. No voi sua pientä... Vai on rakkaus vieny ruokahalunki kokonaan. Koitappa nyt löytää vähän ruokahalua jostain jottet vallan kuihdu pois.
  -ihminen

  Ihan ihme touhuu noilta ihmisiltä ku pakko pukee kissoille jotain paitoja päälle! Mä sain onneks oman pois melkein heti ku olin löytäny jalkani eilen...
  Mun mielestä nyt ku on kylmää ja pimeetä on paljon kivampi ulkoilla ku silloin ku oli valoisaa ja lämmintä.
  -Pena

  VastaaPoista
 2. Sinuna Viggo pyytäisin pikaisesti tarkistamaan ton sun batmobiilin ominaisuudet. Suo on huijattu ja rankasti ! Ei toi edes lennä ;)

  VastaaPoista
 3. Hah, me ei kyllä ymmärretä ollenkaan noita oikeiden kollien huolia. Elämä on leppoisaa ja ruoka maistuu tosi hyvin, kun ei tarvitse miettiä tyttökisuja.

  Lehtien keskellä kävely näyttää tosi kivalta! Harmi, jos puku on hankala, mutta sen kanssa pääset sentään ulkoilemaan.

  VastaaPoista
 4. Tuolla ois teille haaste http://abyangel.blogspot.fi/2015/10/liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista