maanantai 25. syyskuuta 2017

Laitetaan löyhkäämään


Syksy on hiipinyt tänne pohjolaan, ikävä kyllä. Onneksi sain viikonloppuna nauttia loistavista ulkoiluilmoista parin päivän ajan.

Lauantai meni pitkälle reviiriä merkatessa. Ihminen on huomannut sellaisen seikan, että jos ei vähään aikaan käydä mailla, ovat minun nurkkani täynnä uuden naapuruston kissoja. Tiluksillani on sopivasti villiintynyt puutarha ja muita kivoja piiloja. Noissa uusissa omakotitaloissa taas on pieni piha ja sekin laatoitettu ja "vihersisustettu" tuijilla. Ei kovin eläimille sopiva ratkaisu. Ei minulla ole mitään pihalla käyviä tyttöjä vastaan, mutta kollit saavat kyllä pysyä mahdollisimman kaukana! Tämän ongelman ratkaisemiseksi merkkailin innokkaasti ympäri reviiriä. Yleensä minulla on ollut vain muutama merkkauspaikka. Nyt niitä tuli rutkasti lisää. Totuttuun tapaan valitsen kohteiksi havupuita. Ihmisen mukaan tuotosteni löyhkä on sellainen, että vierailijat pysyvät taatusti vähän kauempana, erityisesti auringon paistaessa nousevat maasta pökerryttävän hirveät aromit. Aika hyvin sain alueen jo lauantaina miinoitettua hajupommeilla. Sunnuntaina ei ollut enää erityisempää intoa merkkailla seisoaltaan. Tyydyin pissaamaan ihan normaalisti istuallaan.

Jos eivät hajut tepsi karkoitukseen, harkitsen sieniä avuksi. Pysykää kaukana.






2 kommenttia:

  1. No nyt on selvästi otettu taas kotikulmat tyylillä haltuun. Jospa ne vieraat kissat pysyisi noin vahvoilla tunnisteilla poissa ilman sieniäkin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä oma reviiri pitää merkitä kunnolla, niin mäkin oon tänään tehny ihan täällä sisällä jo ainaki 20 kertaa. Ihminen tuntuu arvostavan tosi paljon.
    -Pena

    VastaaPoista